Sunday, 2 December 2012

New Sem !

 Alllohaaaaaaa... !


Cuti sem dah nak habis dah oiii ! Means new semester akan start lah. Tapi,sem baru ni,aku agak eksaited kot sebab iniii lasssttt semmmm weeehhh . HAHAHA ! Gila sapa tak happy kaan? Hope everything gonna be fine. Pointer aku makin meningkat hendakNya. Kalau boleh, CGPA aku tu,nak lah sampai ke angka besor-besor sikit yerr dakk?

Perancangan seterusnya lepas habis Diploma ni,entahlah. Tak tahu nak cakap macam mana. Berbelah bahagi sebenarnya. Antara nak sambung ke Degree atau tidak. Ikutkan family,memang lah jaaauuuhhh kan dorang suruh sambung. Especially, my dad. PhD bakk haang dia suh aku genggam. Haah ! Gila tak pengsan aku. Fuh fuhh !

Biarlah. Tu aku tak nak pikir lagi lah. Aku just buat back up je apa yang diperlukan kalau  nak sambung Degree. Which,kena amek MUET lah for sure. Even aku, 60 tak nak sebenarnya,tapi takpelah. Mana lah tahu kaaaannn. tetiba je hati cakap nak.Plan B mesti ah kena ada jugak kan. Hehe. :D


Kbai !

Monday, 19 November 2012

Jauh .




Aku makin jauh dengan blog. Dah lama sangat aku abaikan dia. Tak peduli langsungkan. HAHA. Aku akan cuba. Cuba untuk bersama kau selalu.Aku akan seimbangkan masa aku antara facebook,twitter dan jugak kau blog. Mwehehe :D.



# Apa pulak eh yang akan jadi untuk yang keempatnya? Mwahahahahaa.

Thursday, 2 August 2012

Kembali

Assalamualaikummm.....

Ada oghang ghindu ghindu kita takkk?Hahha..Macam tadek je..kehkeh..yelahhh,daah lame tak terhapdet kan?hihi..

Test  melambak hoiii..upcoming test,Malaysian Economic.The last test lah untuk test 1 ni.Lepas raye ni,memang penat otak rase nak terputus urat kencing nak siapkan segala bagai assignment,role play,test 2 kejadah sume tu.Haih.Apeee pon tak boleh taw.

Actually kan ,actually kaaann...Kite takde idea pon nak tulis ape sebenarnye nih..hehe..Kite blah dulu lah.
OKbai..kihkih Peace Yaww !! ^_^