Sunday, 2 December 2012

New Sem !

 Alllohaaaaaaa... !


Cuti sem dah nak habis dah oiii ! Means new semester akan start lah. Tapi,sem baru ni,aku agak eksaited kot sebab iniii lasssttt semmmm weeehhh . HAHAHA ! Gila sapa tak happy kaan? Hope everything gonna be fine. Pointer aku makin meningkat hendakNya. Kalau boleh, CGPA aku tu,nak lah sampai ke angka besor-besor sikit yerr dakk?

Perancangan seterusnya lepas habis Diploma ni,entahlah. Tak tahu nak cakap macam mana. Berbelah bahagi sebenarnya. Antara nak sambung ke Degree atau tidak. Ikutkan family,memang lah jaaauuuhhh kan dorang suruh sambung. Especially, my dad. PhD bakk haang dia suh aku genggam. Haah ! Gila tak pengsan aku. Fuh fuhh !

Biarlah. Tu aku tak nak pikir lagi lah. Aku just buat back up je apa yang diperlukan kalau  nak sambung Degree. Which,kena amek MUET lah for sure. Even aku, 60 tak nak sebenarnya,tapi takpelah. Mana lah tahu kaaaannn. tetiba je hati cakap nak.Plan B mesti ah kena ada jugak kan. Hehe. :D


Kbai !

No comments:

Post a Comment